Miten käsittelemme henkilötietojasi?

Jokaisella on oikeus tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu eri rekistereihin.

Tietojen tarkastusoikeudesta, tarkastusoikeuden toteuttamisesta ja tietojen korjaamisesta on säädetty EU:n yleisellä tietosuoja-asetuksella (2016/679).

Verkkoaseman rooli rekisterinpitäjänä ja henkilötietojen käsittelijänä

Verkkoasema käsittelee Funktio-palvelunsa käyttäjien tietoja joko henkilötietojen käsittelijän tai rekisterinpitäjän roolissa riippuen siitä, miten käytät Funktio-palvelua ja missä suhteessa asioit Verkkoaseman kanssa.

Jos rekisteröidyt Funktio-palveluumme ja käytät sitä yrityksesi edustajana tai pääasiallisena yhteyshenkilönä, Verkkoasema toimii tässä yhteydessä antamiesi henkilötietojesi rekisterinpitäjänä. Tällöin henkilötietojen käsittely perustuu Funktio-palvelun käyttöä koskevan sopimuksen noudattamiseen tai Verkkoaseman oikeutettuun etuun, joka perustuu asianmukaiseen asiakassuhteeseen Verkkoaseman ja sinun (yrityksesi edustajana) välillä.

Funktio-palvelua käyttävät asiakkaamme voivat syöttää palveluun tietoja Funktio -palvelua käyttävät asiakkaamme voivat syöttää palveluun henkilötietoja organisaationsa työntekijöistä, työnhakijoista, yhteistyökumppaneista, asiakkaista, potentiaalisista asiakkaista ja muista sidosryhmistä. Verkkoasema käsittelee tällaisia tietoja henkilötietojen käsittelijän roolissa ja ainoastaan asiakkaan ja Verkkoaseman välisen palvelusopimuksen mukaisesti. Jos Funktio -palvelu on käytössä organisaatiossasi, voit ottaa yhteyttä työnantajaasi saadaksesi lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

Lisätietoja Verkkoaseman henkilötietojen käsittelystä löydät alla yksilöidyistä tietosuojaselosteistamme.

Miten käytämme evästeitä?